+31 (0)541 354100 info@restaurantfox.nl

Fox zakelijk

Bijzonder vergaderen in de Fox Lodges….

Fox biedt de mogelijkheid in een van onze lodges te vergaderen. De ruimtes beschikken over veel ruimte en daglicht en zijn voorzien van professionele presentatiemogelijkheden zoals draadloos internet en flipover.

Wat dacht u van een inspirerende workshop of meeting op een van onze veranda’s op het water?

Tijdens of na de vergadering bieden wij diverse mogelijkheden tot bijzondere vergaderbreaks of bijvoorbeeld een gezamenlijke kook- of tapasworkshop.

Naast de vergadermogelijkheden in onze lodges biedt Fox ook nog de mogelijkheid tot vergaderingen / workshops / seminars / productpresentaties in een van de zalen van het restaurant of zijn buitenlocaties.

Fox rekent € 250,00 huur per dag, prijs inclusief flip over, water, thee en koffie. Lunches vanaf € 9,95 per persoon, diners en BBQ’s op aanvraag.

Uw zakelijke gasten verdienen een bijzonder verblijf.

Maak indruk op uw zakelijke gasten en laat ze door ons ontvangen in een van onze lodges. De lodges geven uw gasten een ontspannen gevoel van rust en ruimte. Uw gasten zullen zich bij de Fox lodges helemaal thuis voelen, en daarmee is de basis gelegd voor een goed resultaat. Fox biedt naast de royale lodges ook de mogelijkheid tot uitgebreide hotelservice voor uw gasten.

Klik hier en vraag meer informatie aan!

In the picture met Fox Lodges!

Uw product in luxe designomgeving: Fox Lodges blijkt een perfect platvorm te zijn voor productpresentaties, fotoshoots en zelfs tv-opnames. De prachtige natuurlijke omgeving, de veranda over het water of de luxe woonkamers zijn een prachtige setting om ook uw product te presenteren.

De lodges, ruime tuinen en de combinatie met het restaurant maakt Fox Lodges ook een toplocatie voor een netwerkbijeenkomst.