+31 (0)541 354100 info@restaurantfox.nl

Twente

Het coulissenlandschap van Noordoost-Twente is een uniek stukje Nederland. Een oase van rust, ruimte en prachtige natuur, maar ook een omgeving waar cultuur, buitensport, festiviteiten en bourgondische gezelligheid hoog in het vaandel staan. De perfecte uitvalsbasis voor een weekje fietsen of wandelen, een weekendje stappen en relaxen, een dagje shoppen of een paar dagen actief erop uit met de hele familie.

Binnen het Twentse landschap ligt Fox Lodges centraal; diverse grote steden als Enschede of Hengelo zijn snel te bereiken. Daarnaast kunt u genieten van de vele leuke kleine dorpen en steden zoals bijvoorbeeld het kunst stadje Ootmarsum.

Fox Lodges ligt op de grens met Duitsland, grote steden als Nordhorn zijn makkelijk en zelfs op de fiets te bereiken. De burgt en omliggende en uitgetrekte natuurgebieden van Bad Bentheim zijn een bezoek waard; en nieuw is het outlet shopping centre in Ochtrup op slechts 20 min. rijden van de Fox Lodges.

Speciaal voor onze gasten hebben we alle attracties in de omgeving in kaart gebracht en overzichtelijk onderverdeeld. Wellness, fietsen en wandelen, active outdoor, shopping en familie & kids: voor iedere doelgroep de beste Twenteprikkels!

Gratis infopakket

Met zoveel aanbod is het onmogelijk op deze site een compleet overzicht te bieden. Bij aankomst vindt u daarom in de lodge een uitgebreid informatiepakket met bijzondere kortingen op een groot aantal activiteiten. En als u specifieke adressen of dagbestedingen zoekt, helpen we u graag op weg.